Een rijbewijs, een ticket, een feest
Door: Rick van Gool
Blijf op de hoogte en volg Rick
04 Oktober 2011 | Nederland, Hollum
Alweer een tijdje geleden sinds mijn laatste post, en daarom maar weer eens een up-date, op jawel, mijn verjaardag! Om 00.00 ben ik 19 jaar jong geworden, en heb eigenlijk geen verschil gemerkt van 18 ---> 19..
Maar goed, laten we bij het begin beginnen!
Ik ben vorige week een paar dagen naar huis geweest (woensdag, donderdag, vrijdag) om weer even iedereen te zien. Eenmaal terug in Hoorn even geluncht op de Roode Steen in het centrum met paps, mams, opa & oma en Diana. Daarna naar het gemeentehuis geweest om meteen even me rijbewijs op te halen! Meteen de dagen daarna veel kilometers gemaakt om even in te komen in onze Punto!
Afgelopen vrijdag met me ouders naar Alkmaar geweest naar de Australian Backpackers (de organisatie die het allemaal regelt), en na wat informatie te hebben gehad, heb ik eindelijk een ticket geboekt.
Op dinsdag 29 november 2011, vertrek ik om 14.00 Nederlandse tijd vanaf Schiphol Airport te Amsterdam, de reis zal dan eerst naar Hong Kong gaan, waar we vroeg in de ochtend (lokale tijd) aankomen, daar hebben we de hele dag voor ons zelf, waarna we s'avonds laat doorvliegen naar Sydney (AUS), daar komen we dan in de middag aan.
Dan zijn we weer aan het begin van deze post, mijn verjaardag. Gister met een aantal collega's al in de kroeg gezeten, en om 00.00 begon het feest natuurlijk, tot in het holst van de nacht hebben we Hollum onveilig gemaakt. De volgende dag stonden me ouders hier voor de deur, en dus een dagje vrij geregeld, geluncht bij de Sunset, en daarna nog even Nes in gegaan.
Al met al was het een geslaagde dag, zometeen gaan we nog terug naar Nes (rond 22.00 lokale tijd) om daar nog even een feestje te vieren met een andere collega die ook jarig is!
Dat was het weer voor nu, 23 oktober heb ik mijn laatsate werkdag, en 24 oktober ben ik weer terug in Hoorn.
Tot snel allemaal!
Rick
04 Oktober 2011 - 19:37
Koos En Piet:
Hoi Rick,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag een beetje late verjaardagsgroet, maar wij dachten dat je thuis was op je verjaardag, kaartje gestuurd naar je huisadres.
Rick het gaat nu opschieten je grote reis, spannend hoor,
Nou Lieve groetjes uit Oostzaan. -
05 Oktober 2011 - 04:39
Roel:
Man, wat een heerlijk leven heb jij! -
13 Oktober 2011 - 17:52
Miriam:
Hoi vriend,
Nog even lekker genieten van de ( warschijnlijk ) laatste mooie dagen.
Werk ze nog even.
XX