Eerste week alweer voorbij
Door: Rick van Gool
Blijf op de hoogte en volg Rick
15 Juni 2011 | Nederland, Hollum
Ondertussen al weer een week hier op het Ameland, heb het nog steeds erg naar me zin. Hebben het strandwacht-huisje ook helemaal in orde gemaakt, koelkast, tafels & stoelen geplaatst etc. Maandagavond hadden we horeca avond met het personeel, eerst een paar drankjes gehaald bij Van Heeckere in Nes, daarna naar "The Swinging Mill" vlak buiten Nes. Was erg gezellig, en ook erg laat (ik noem maar geen tijdstippen :) ) Volgende dag weer gewoon om half 9 op en aan het werk. Vandaag was ik eigenlijk vrij, maar mocht een dag meedraaien in de bediening bij The Sunset in Hollum (naast het strandwachters hokje). Was erg leuk, en hard werken. Ondertussen ook al met de trekker + trailer met boot erop over Ameland gereden, naar de garage gebracht voor onderhoud en daarna ook weer opgehaald. Vanmorgen ook nog een stuk gevaren in de boot, was ook erg leuk. Even naar Terschelling en weer terug.
Rest van de week moet ik "gewoon" als strandwacht draaien, moet alleen zaterdagavond direct na me strandwachtdienst nog de afwas doen in The Sunset.
Voor de rest is het weer hier nu ook heerlijk, hebben 2 dagen regen gehad maar nu schijnt de zon weer volop. Helaas nog niet de tijd gehad (ook paar keer camera vergeten) om foto's te maken, dus die volgen nog!
Tot snel!
Rick
15 Juni 2011 - 20:44
Miriam:
Hartstikke goed dat je het zo naar je zin hebt. Mooi dat ik weet dat je aan het oefenen bent met de afwas.......
Als we nu morgen ook nog goed bericht krijgen, kan jouw zomer niet meer stuk !! -
15 Juni 2011 - 20:46
Rick Van Gool:
Afwas hier is niet zo moeilijk hoor, je zet het in de keuken neer en ze maken het schoon voor je :) -
16 Juni 2011 - 04:14
Roel:
Wat die afwas betreft ben ik wel nieuwsgierig hoe ze dat dan doen. Gewoon neerzetten en dan is het klaar? Heeft het lange benen en blond haar? -
16 Juni 2011 - 07:26
Rick Van Gool:
Nee hoor, normale grootte, donkerbruin haar. Heet Bas en is de afwasser in de keuken :) -
16 Juni 2011 - 18:05
Loekie:
Verhalen klinken goed!! Je hebt het dus erg naar zin!! Enne... GESLAAGD...da's vet! lekker! fijn en TOP! GeFeLiCiRickTT XX van je TanTE! -
17 Juni 2011 - 18:29
Hans:
Hoi neeffie, allereerst van harte met het behaalde papiertje, dat kan je maar gehad hebben. En nu op naar de volgende droom, maar eerst die afwas af! Klinkt allemaal wel leuk en ook wel spannend. Jij op die tractor, wat zal broerlief jaloers zijn op je. Enne van die blonde bij die afwas, die komt nog wel als je haar eerst hebt gered. Weer bij jou is beter dan hier, wat een pisweer. Op die eilanden valt het altijd mee, wat doe ik hier nog.
Nou, de ballen en tot gauw schrijfs. -
18 Juni 2011 - 15:35
Niels:
ik ben niet jaloers hoor, want ik heb een hele mooie kamer nu.
dat moet jij nog maar voor elkaar krijgen.
Groeten, je broertje Niels -
19 Juni 2011 - 14:02
Koos En Piet Ros:
Hoi Rick,
Ik had je al een mail gestuurd, maar denk dat het niet goed aangekomen is.
Ik lees net in je mails dat je geslaagd bent nou van harte gefeliciteerd ook van Piet, en wat leuk dat je op Ameland aan het werk bent, wij gaan 15 juli naar Ameland en zitten in Nes, misschien komen wij elkaar nog tegen.
Nou Rick veel mooie zonnige uren op Ameland
Liefs Koos en Piet -
23 Juni 2011 - 19:08
Bernadet:
Ha die Rick!
Klinkt allemaal zeer wel.
Heb nu vandaag wel veel wolken over je eiland gezien op buienradar.....
Wij willen in augustus wad-lopen ( 12 en 13 aug overnachten op Ameland)
Een vriendin van ons gaat nu een hotelletje boeken. Vóórdat ze dat gaat doen - kunnen we ook bij jouw place terecht? Ofwel: heeft jouw baas ook plekken om te overnachten?
Hoor het graag van je!
Liefs, we komen dan natuurlijk zeker langs! XXX Bdet -
25 Juni 2011 - 14:22
Hoi Bernadet,
Ik zal het overleggen met me baas, maar ik denk niet dat het mogelijk is, personeelshuis zit tegen die tijd wel vol.