Weer een update
Door: Rick van Gool
Blijf op de hoogte en volg Rick
27 Juni 2011 | Nederland, Hollum
Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat heb geplaatst, maar dat komt omdat het de laatste tijd erg druk was. Ben vanaf afgelopen woensdag bezig geweest met het opbouwen van de tenten voor het volleybal weekend wat dit weekend was. Vrijdag begonnen we met een feest in de grote tent naast ons restaurant. Zaterdag begon het toernooi, helaas was het wel erg slecht weer (regen en veel wind). Zaterdag avond heb ik vanaf 21.00 achter de bar gestaan, uiteindelijk lag ik om 06.10 in me bed. Zondag om 10.30 weer begonnen met het afbreken van de tent. Vandaag verder gegaan met het afbreken van de tent met een bloedhete zon. Daarna nog even afgekoeld in de zee. Morgen en woensdag "gewoon nog even strandwacht". En dan woensdag avond naar huis toe.
Ik maak uurtjes genoeg dus (32 uur alleen al in het weekend).
Helaas kan ik geen foto's plaatsen op me blog want de memorycard van de camera doet het niet op de laptop (weet niet of ik dat al had verteld:) ).
Internet is ook niet al te snel hier, daarom kijk ik maar 2x in een week me e-mail e.d.
Er volgt snel weer een post!
Tot snel!
Rick