Life in Melbourne
Door: Rick
Blijf op de hoogte en volg Rick
08 December 2011 | Australië, Melbourne
Tijd voor een update hier down-under (deze keer ook met foto's, als de computer wilt meewerken).
Hier gaat alles goed, ben nu sinds zaterdagavond in Melbourne, en heb het erg naar me zin. Sinds maandag heb ik ook een baan hier (als verhuizer), we doen "normale" housemoves, piano's en bedrijven. Het is erg hard en lang werken (soms wel 13uur op een hard, het concept "verhuizen is hier totaal anders als bij ons in NL) maar het verdiend allemaal erg goed, 20 dollar per uur (16euro).
Ook heb ik ondertussen een bescheiden hostel gevonden, vlakbij het grote treinstation (beetje als Centraal Station bij ons), daar heb ik gister geboekt voor een week voor 120dollar, erg goedkoop dus!
Zoals gezegd zal ik ook foto's plaatsen (eerste foto is nog schiphol, daarna Hong Kong, Sydney en Melbourne).
Moet nu opschieten voor me tijd om is, dus ik ga nu proberen de foto's te plaatsen!
Tot de volgende update!
Rick
08 December 2011 - 07:34
Loekie:
Ha die Rick! Goed om te lezen (en horen via je ouders) hoe goed het je tot nu bevalt! en al 'n job! Top! Keep on going! Xxx -
08 December 2011 - 08:39
Near Grave :P:
helemaal in australia en nu a werk? O.o big respect -
08 December 2011 - 18:12
Andre & Diana:
Hoi Rick
Net op tijd Hoorn verlaten, storm en regen! Zo te zien op je foto's heb jij het beter voor elkaar. Van baywatch naar verhuizer een wereld van verschil. Zijn benieuwd wat er verder allemaal nog volgt. Succes down under!! -
08 December 2011 - 18:20
Miriam:
Lekkere backpacker, gewoon met je kont in een hotel !!
Volgens je vader heb je toch mijn genen.
Succes vriend XX -
08 December 2011 - 18:58
Hans:
Gaaf man, die foto's! Nu heb ik er beelden bij ( quote Oma!!). Hier is het gewoon KLOTE, heb net een portugees in elkaar getrapt en ga dit weekend met een paar vrienden naar Zagreb! wat een drama, heb veel meegemaakt maar dit is wel heel erg. De hele dag zie ik die lul met zijn vlag omhoog staan, raak het beeld niet kwijt! Zo, dat lucht op. Wel een lekker uursalaris, moet je bij AH 4 uur voor werken en dan ook nog een goedkoop hotelletje, doe je goed. Volgens mij is dat een combinatie van genen, geld verdienen/hotel! Ben benieuwd naar de foto's van je nieuwe verblijf, trouwens, kabeltje dus toch gevonden?? Daar zijn die moeders toch wel goed voor. de ballen en topt gauw op de pc. hans -
08 December 2011 - 20:16
Bernadet :
Wat een prima foto's inderdaad. Op deze manier heb je het ook al gelijk een beetje 'gearchiveerd' . Want in dit tempo worden het vanzelf érg veel plaatjes.
En leuk dat je ook foto's neemt met je eigen koppie erop (leuke shirts :-) , zeker die met licht op je gezicht ipv tegenlicht. n Kniesoor die daarop let! Het slaat hier tegen de ramen, een soort Ajax-tranen.... Jij staat nu alweer op - wij gaan er bijna in. Werk ze en tot snel XX knuffels en ook groeten van Yorik en Annick. -
09 December 2011 - 20:59
Alice:
Hoi Rick,
we kennen elkaar niet, ik ben een collega van je moeder! Daarom ben ik aardig op de hoogte van je reis. Ik vind het een super knappe onderneming van je. Ik was nu toch wel een beetje nieuwsgierig dus dacht ik ga eens even op je site kijken. Het begin van je trip klinkt erg leuk en je hebt al mooie foto's. Ik wens je heel veel plezier op deze mooie reis. En ik zelf luister graag naar de verhalen van je moeder. Ze is apetrots op je .
Doei Rick,
groeten van Alice -
10 December 2011 - 11:41
Hans:
let ik even niet op en hup , de eerste date is een feit: met de dochter van Kaiser Franz begreep ik!! Slim hoor dat ze al snel weggaat !!!! -
11 December 2011 - 11:39
Opa:
Hoi jongen,beetje late reactie
maar toch,veel leuke foto`s en ik heb begrepen dat alles naar wens gaat.Ik ben zeer trots op je en ook een beetje jaloers,was ik nog maar 19.
Doe voorzichtig, groeten Opa -
12 December 2011 - 08:51
Hans:
Hoi Rick, Even een snelle krabbel op het werk, is tenslotte maandag! En weer 3 punten in de tas, maar vraag niet hoe!! Die Vermeer is slecht voor hartpatienten, wat een eikel soms. Weer een zuiver doelpunt afgekeurd, penalty gemist, maar ja, we leven nog... Je vader heeft flink op de whats app zitten tikken, toch een beetje gespannen?? komend weekend spelen de toppers een moeilijk potje en wij ADO thuis. Dat moet toch wat gaan opleveren. las vanochtend dat Johnny van 't Schip trainer is in Melbourne, hoor je daar wel eens wat over? Leuk zo'n potje eens meemaken. Ga je goed en de ballen.
hans