The Great Ocean Road - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Rick Gool - WaarBenJij.nu The Great Ocean Road - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Rick Gool - WaarBenJij.nu

The Great Ocean Road

Door: Rick

Blijf op de hoogte en volg Rick

17 Januari 2012 | Australië, Melbourne

Heb vandaag met een tour de Great Ocean Road gedaan, voor de rest zal ik de foto's laten spreken!

Rick

• 17 Januari 2012 - 18:15

Papa:

Mooie serie van een mooi land. Ik heb ruim 50 1ste foto's van je blog gehaald, dan kun je er weer een paar bij zetten. Van der Gijp was weer ouderwets gisteravond en Johan ook. Het verschil in temperatuur tussen Hoorn en Melbourne was vanacht 36 graden! Maar in de Beierse Alpen is vanacht -41 gemeten? Verschil met jou daar 71 graden! Wij hebben Blue monday goed doorstaan en spreken je van de week weer.

• 18 Januari 2012 - 04:59

Sandra & Gijs:

Mission accomplished, we zijn wederom jaloers! Geniet ervan!

Groetjes uit Dubai,
    Sandra & Gijs

• 18 Januari 2012 - 19:39

Hans:

Hey Rickieeeee,
    Alles goed daar? Is effe geleden maar de Greef is druk geweest en een beetje grieperig. Wat een gave foto's, erg indrukwekkend moet dat geweest zijn. Goed om te lezen dat je lekker aan het werk bent en ook al weet wat de volgende planen zijn, dan weet je waar je het voor doet. Hier eindelijk a.s. weekend weer de voetbal aan het rollen. O nee, morgen al, die pot tegen AZ. 20.000 kinderen op de banken en dat zal een gekkenhuis worden. helaas ook scholen uit Alkmaar e.o. Ook live op Eredivisie en dus morgen maar "thuis"werken?? ben benieuwd, meestal komt Ajax sterk uit de winterstoip en dat mag nu ook wel, 2 x AZ en dan meteen naar 010. Begin feb ga ik met Yorik en twee neven naar Borussia Dortmund - Leverkusen, 80.000 man en een lekker sfeertje denk ik. Daarna biertje ( of 2 ) en hotelletje . kortom lekker weekendje weg. verder geen rare of spannende zaken, spreek je snel en hopen op de volgende ronde in de beker, daarna wacht thuis GVVV, moet toch lukken die finale! de ballen en be carefull