Laatste week in NL!
Door: Rick van Gool
Blijf op de hoogte en volg Rick
22 November 2011 | Nederland, Hoorn
Vandaag is officieel mijn laatste week ingegaan in het koude, mistige Nederland!
Volgende week dinsdag, om 12:40 vlieg ik vanaf Schiphol!
Alle laatste dingetjes zijn geregeld, en het enigste wat nu nog rest is het inpakken van me tas.
A.s. zaterdag is mijn "afscheidsfeest", en zie ik de meeste van jullie bij Dazzling. Sommige van jullie hebben mij gevraagd of ik nog persoonlijke wensen had, het hoeft natuurlijk niet maar als je toch wat mee wilt brengen, het volgende :
Ik mag maar beperkt bagage meenemen, en zal dus alleen het hoognodige meenemen. In Australië zal ik het één en ander aan moeten schaffen. Je voelt hem al aankomen, als je dan toch iets wilt doen, heb ik het liefst een financiële bijdrage voor de reis.
Tot zaterdag!
Rick
22 November 2011 - 20:13
Koos En Piet:
Hoi Rick,
Uiteraard komen wij je zaterdag ook gedag zeggen, Voor jou ook erg spannend Rick, nou je bent in ieder geval goed voobereid voor de grote reis.
Rick we zien je zaterdag lieve groet voor iedereen. -
27 November 2011 - 18:46
Dennis:
Nou kerel...heel veel succes rn plezier. -
29 November 2011 - 15:35
Miria,Mario & Niels:
Met gemengde gevoelens vandaag op Schiphol afscheid genomen van onze "grote vriend". Toch overheerst een trots gevoel dat Jij dit gaat doen.
We hopen en verwachten dat je een super tijd tegemoet gaat met heel veel indrukken. We spreken je gauw
XXX M&M&N en een poot van Max.
30 November 2011 - 07:57
Mario & Miriam:
Voor de volgers: Rick is gisteravond 23.30 (onze tijd) goed aangekomen in Hong Kong. Hij is ingecheckt in zijn hotel en ging een paar uur slapen. Daarna wilde hij een paar uur Hong Kong verkennen. Vanmiddag 17.00 uur (onze tijd) vliegt hij door naar Sidney.
Als hij daar veilig is aangekomen doen we weer bericht. Groeten Mario & Miriam