Eerste "post" vanuit Hong Kong! - Reisverslag uit Peking, China van Rick Gool - WaarBenJij.nu Eerste "post" vanuit Hong Kong! - Reisverslag uit Peking, China van Rick Gool - WaarBenJij.nu

Eerste "post" vanuit Hong Kong!

Door: Rick

Blijf op de hoogte en volg Rick

30 November 2011 | China, Peking

Hoi allemaal,

Nadat ik op Schiphol van iedereen afscheid had genomen, stond de lange vlucht van 13uur naar Hong Kong voor de boeg. Gelukkig had ik een goede plek, en verder was de service uitstekend, en dus was de reis aangenaam.

Ben vanmorgen om 06.03 (lokale tijd - Ik geloof 00.03 jullie tijd) aangekomen op Hong Kong Airport, en jeetje wat is dat groot! Daarna met de bus vanaf het vliegveld naar me Guesthouse in de wijk Kowloon, downtown Hong Kong. Na wat een gezoek en gedoe lag ik om 09.00 lokale tijd op me bed, en heb ik even een paar uurtjes geslapen. Overigens was het allemaal goed geregeld!

Daarna lekker de middag in Hong Kong geweest, een enorm drukke, grote en vooral chaotische stad. Helft van de stad loopt met mondkapjes voor, en voordat je een school in wilt, moet je eerst bij het hek je handen laten desinfecteren.

Helaas nog geen foto's ditmaal (heb ze wel genomen), maar omdat ik nu op een pc zit met Wifi op Hong Kong Airport, kan ik geen foto's toevoegen.

Met 4 uurtjes gaat me vlucht, ik ga nu nog even een rondje lopen want er is hier genoeg te doen.

Volgende post is vanuit Australie!

Groetjes
Rick

• 30 November 2011 - 12:23

Miriam:

Lekker hoor, al die informatie. Blijft dat vooral volhouden.
    Goede vlucht naar de eindbestemming !

• 30 November 2011 - 12:48

Elske Kuipers:

hee rick !!
    leuk om zo van je te horen dat het goed gaat en dat je een leuke tijd in hong kong heb !!
    hoop dat ik ooit op een dag ook zo ver kom :P
    heel veel plecier en ik kijk uit naar je volgende verslag !!
    Groetjes Elske

• 30 November 2011 - 14:16

Giacomo Smit:

Hey top man! Veel plezier daar ;)

• 30 November 2011 - 14:46

Koos En Piet:

Hoi Rick,
    Dit gedeelte zit er al vast op, spannend
    voor je, in zo'n grote stad, je kijkt je ogen uit natuurlijk, nou Rick leuk om even van je te horen, op naar de volgende vlucht.
    Goede reis verder, en lieve gr. van hier.
    Koos en Piet

• 30 November 2011 - 18:57

Hans:

Hoi Rick, geweldig om je eerste ervaringen te lezen! Tja, kom je uit Hoorn en sta je plots in Hong Kong, wat een cultuurschok! Als je dit leest hoop ik dat je in je nieuwe guesthouse zit en in het zonnetje, je zonden te overdenken, nu al??? Hier nog weinig nieuws, a.s. zaterdag komen je overige familieleden een hapje eten en Ajax kijken en natuurlijk over jou en je reis lullen. De ballen en tot sprekens!

• 01 December 2011 - 06:09

Loekie:

Ha die Rick, Fijn dat de reis tot nu toe goed is bevallen. spannend zoals je daar nu ergens op een heel ander stuk op deze wereldbol loopt! En dat je al zo snel op WAAR-BEN-JIJ je bericht hebt staan had ik niet verwacht! Leuk! Succes verder met het reizen en ontdekken!

• 01 December 2011 - 15:00

Oma:

Hoi Rick, je bent goed aangekomen in Sidney heb ik van je vader gehoord en nu eerst lekker slapen.Wij blijven je uiteraard de hele reis volgen.
    liefs opa/oma