Nieuwe foto's vanuit Melbourne
Door: Rick
Blijf op de hoogte en volg Rick
14 December 2011 | Australië, Melbourne
Zoals beloofd hier even wat foto's vanuit Melbourne Aquarium & Melbourne Zoo.
Helaas geen verhaal deze keer (ben op dit moment 5 dingen tegelijk aan het doen) probeer nu even snel de foto's te plaatsen!
Volgende keer wel een verhaal!
Rick
14 December 2011 - 08:44
Miriam:
Leuke foto's vriend. Lekker om je te hebben gesproken en "gezien".
Lekkere avond nog. X -
14 December 2011 - 10:20
Roel:
Happy Feet op de foto! Hebben ze 'm dan toch teruggevonden? -
14 December 2011 - 11:14
Jan En Riet:
hallo Rick een beetje bekomen van het reizen,nu werken en genieten en alles zien wij hopen dat je het naar de zin hebt.Hele fijne feestdagen en een gezond en liefdevol 2012 dikke pakkert van oma en opa uit Grave -
14 December 2011 - 17:47
Oma:
Wat een mooie foto`s Rick ,zijn de kikkers echt ? Tot horens of tot ziens xx -
14 December 2011 - 19:08
Renate:
Mooie foto's Rick! Vooral die van de pinguins,prachtig!Geniet nog van je reis en we volgen je op de voet!Dikke kus van ons! -
15 December 2011 - 07:58
Luuk:
Hey rick, leuke foto's! Ziet er beter uit als burgers zoo, hoe is het weer daar? -
16 December 2011 - 06:26
Petra:
Hé Rick, Ben weer even op de hoogte van je doen en laten: leuk al die dieren hè, nu even doorsparen, dan kan je ze straks in het echt zien, da's natuurlijk nog veel gaver...
Voorzichtig met dat werk dus en vooral ook genieten
XXPetra -
16 December 2011 - 07:20
Rick Van Gool:
Hoi allemaal,
Alle dieren op de foto's zijn echt, en het is inderdaad wel even wat anders dan de Burgers Zoo :)
Wou jullie even laten weten dat ik ALLE reacties op me site lees, maar ik simpelweg niet op alles kan reageren, maar alle reacties vind ik tot nu toe erg leuk !
Rick -
18 December 2011 - 13:23
Bernadet :
Hoi Rick, volgens mij begin je aardig te 'landen' daar - en vind je langzamerhand een ritme.
Nu nog een paar weken werken in dit tempo om straks even te kunnen chillen.
Je hebt het zó goed gedaan tot nu toe, ben flabbergasted en ook n tikkie jaloers.
Dit neemt niemand je meer af.
Wij hebben ook een ervaring opgedaan gister die niemand ons meer afneemt: Myloxyloto (Coldplay dus). Heb even op de tour-list gekeken, maar ze doen helaas down-under niet aan. Wow, echt zoooo super goed. Teer ik de hele zondag op na. Trouwens Ajax net afgelopen en 4-0 gewonnen van DenHaag. Jij ligt er nu natuurlijk in, dus voor straks: een fijne werkweek! XXX -
19 December 2011 - 20:12
Hans:
Hoi "ouwe "verhuizer! Hoe staat het ermee? Sorry, maar was een beetje druk en dus wat later met een babbeltje. Afgelopen weekend samen met Bernadet naar Coldplay geweest en een nachtje in 010 op kosten van de familie, genoten!!! Fantastisch concert, als ze down under komen zeker een tip. Nou, voetbalnieuws heeft je natuurlijk al bereikt, een lekker weekend voor de club. Alleen jammer dat je vader Heerenveen heeft omgekocht, bij een overwinning van de Friezen zou hij trakteren op de japanner en je snapt het al, dik de boot in en greve kon koken! Nu woensdag nog effe van AZ winnen en we gaan tevreden de winterstop in. Hoe gaat het daar? geld stroomt binnen en ook weer een beetje naar buiten.... bevalt je hotel? Mooie foto's trouwens, is wat anders dan Artis.
Komende week lekker druk, kerst is altijd een feest bij AH, daarna meteen aan de oliebollen en bubbels. kortom, ik verveel me niet.
Ga nu naar Derksen kijken, heeft nieuws over de Boer en Cruijff, ben benieuwd.
De ballen en kijk uit daar benenden.
22 December 2011 - 05:28
Sandra & Gijs:
Hoi Rick,
Eindelijk even tijd hier in Dubai om je blog te lezen! Super updates & je maakt ons toch wel erg jaloers met die foto's!!!
Geniet ervan!
Groetjes uit Dubai,
Sandra & Gijs
PS: Sandra vliegt vanavond naar NL, brrr vast weer wennen die kou!! -
23 December 2011 - 15:42
Miriam:
Fijne kerstdagen !! Het is wel een raar idee dat we niet "compleet" naar de sneeuw gaan hoor. Spreek je snel, XX. -
24 December 2011 - 15:28
Hans:
Ha die Rick, Als jij dit leest is de eerste kerstdag al begonnen en dus ben ik te laat met mijn kerstwensen. Sla ik gewoon over en ga meteen door naar de wensen voor 2e kerstdag! Of wordt dat daat niet gevierd? Ben benieuwd naar je ervaringen met de kerst, zal wel geen gourmetten worden..... Vanavond ( 24 dec) gaan wij effe een happie eten bij de Griek, met Y en A . Morgen Oma en tante Riet en maandag met zijn tweetjes. Bij Appie beredruk, lijkt wel of er minder mensen op vakantie gaan. Je pa kon ook makkelijk doorrijden begreep ik. Nou, de (kerst) ballen en spreek je snel weer, Hans