Kerst en recente gebeurtenissen Down Under - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Rick Gool - WaarBenJij.nu Kerst en recente gebeurtenissen Down Under - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Rick Gool - WaarBenJij.nu

Kerst en recente gebeurtenissen Down Under

Door: Rick

Blijf op de hoogte en volg Rick

26 December 2011 | Australië, Melbourne

Hoi allemaal,

Allereerst iedereen nog fijne kerstdagen (weliswaar 1 dag te laat, maar beter laat dan nooit).
Toch wel raar om hier Kerst te vieren, maar waar op zondag hier temperaturen zouden oplopen tot 30graden kregen we regen, onweer en ook nog een beetje hagel (net als in Nederland dus). Vandaag is het hier Boxing Day, voor ons gewoon 2de kerstdag, wordt hier alleen ietsjes uitgebreider gevierd.

Ben ondertussen klaar met verhuizingen en werken in de tuin, want me (ex)baas had helaas geen werk meer voor me, en dus ga ik nu weer op zoek naar nieuw werk hier in Melbourne.

Heb de laatste dagen dus flink zitten te denken wat nu te doen, maar uiteindelijk toch besloten om nog wat langer in Melbourne te blijven en hier weer werk te vinden.

Het voorlopige plan is om daarna een tour te volgen langs "The Great Ocean Road" en daarna Adelaide als eindpunt, om daarna per bus/trein/vliegtuig door te reizen naar Perth, de grootste stad in het westen van Australie.

Voor de rest nog weinig nieuwe foto's gemaakt omdat ik nog steeds in "stad's omgeving" ben, maar zodra ik Melbourne verlaat zullen er ook genoeg nieuwe foto's volgen :)

Ondertussen zit de rest van de familie in Oostenrijk in de sneeuw, toch wel raar gevoel!

Tot de volgende post!

Rick

• 26 December 2011 - 10:34

Oma:

Hai jongen,
    Dat was dus andere koek inplaats van strandweer,zo zie je maar mooi weer is nergens meer zeker, hier is het rond de 10 graden.Heb je inmiddels onze kerstpost ontvangen ?
    Fijn om afgelopen woensdag je snuit weer even te zien,en je te spreken.We horen verder nog van je plannen.
    liefs opa/oma

• 26 December 2011 - 11:42

Loekie:

Jij ook fijne Kerst verder!! en succes met zoeken naar een nieuwe job!!

• 26 December 2011 - 14:03

Bernadet:

Hi Rick! Allereerst jij ook een goede kerst gewenst. Inderdaad vreemd om te weten dat ze nu niet vanuit huis met je meeleven, maar vanaf het bekende hotel. En Kerst blijft een raar iets - afsluiten, terugkijken, veel poespas en dan is het opeens weer voorbij. En ja, als je niet het niet met anderen viert voelt t misschien ook wel n beetje alleen en ver weg opeens. Jammer dat je even onvrijwillig 'vrij' bent, maar je vindt vast snel iets nieuws. Horeca misschien? Dat lijkt me naar volgende weekend toe n gezellige plek om te zijn! En je wilt toch in Melbourne de jaarwisseling vieren? Heeft je ex-baas geen goeie tip of netwerk voor je? Misschien nog even contact mee houden.... En je kunt dus over 2 dagen naar een hostel terug heb ik begrepen. Weet je, je hebt tijd als water, dus het is echt niet erg als er n paar dagen een beetje 'nutteloos' voorbij gaan hoor!
    Lieve vriend, veel s6, wijsheid en geduld gewenst - ook weer leuk om weer nieuwe avonturen tegemoet te gaan. Dikke knuffel, ook van je ouwe oom en kleine neefje XXX

• 26 December 2011 - 17:31

Niels Van Gool:

Hè Rick,

Jij ook een fijne kerstdag jammer dat je niet hier bent. Volgend jaar misschien Rick

Groetjes Je broertje XX

• 26 December 2011 - 18:49

Hans:

Hoi Rick, Zo, dat is ook weer voorbij, op naar oudejaar! Ja, vreemd he, die andere op vakantie en jij daar, je weet precies wat er daar allemaal gebeurt, ze zitten nu te trivianten, haha. Ben ervan overtuigd dat je weer snel werk vindt, jij met al je ervaringen, gaat lukken! Zit je nog wel in dat luxe hotel? Op zich wel goed om even een paar zaken op een rijtje te zetten, je hebt tijd zat.... Doei, ga filmpje kijken van de BBC, FRozen Planet, schijnt heel goed te zijn, cadeau van Yorik! de ballen

• 27 December 2011 - 15:24

Koos En Piet:

Hoi Rick,

Zal best raar zijn daar kerst vieren, en weten dat je ouders in Oostenrijk zitten.
    Jammer dat je werk afgelopen is, nu kun je ook weer wat leuks ondernemen.
    Rick wij wensen jou ook een gelukkig en gezond 2012

Lieve gr. de Rosjes

• 27 December 2011 - 16:32

Miriam:

Hoi vriend, leuke foto´s weer geplaatst. Allemaal van de Melborne Zoo? Hebben vandaag heerlijk op de lange latten gestaan, super sneeuw, mooi weer en onze nieuwe skies gaan als de brandweer. Ook je broer komt prima mee, zijn skies zijn net zo lang als die van papa. De zon heeft de hele dag geschenen, heel vervelend. Het blijft wel raar dat je er niet bij bent, volgend jaar beter !! We zullen het appartement vast reserveren. Fijne dagen nog en veel plezier met het oudejaarsfeest in de haven. XX

• 29 December 2011 - 22:03

Marco:

Hee daar, heb je al een tattoo laten zetten door een aboriginal :-) vind je moeder leuk. Veel plezier daar. Geniet ervan.