Nieuwe week in Melbourne, nieuwe baan!
Door: Rick
Blijf op de hoogte en volg Rick
09 Januari 2012 | Australië, Melbourne
Nieuwe week hier alweer begonnen, en de vorige week eindigde al prima, met op zaterdag ochtend 09:00 (wat een tijd!).
Bleek het restaurant te zijn waar ik afgelopen woensdag had gesolliciteerd als "leerling"kok, en hij had werk voor me voor de hele zaterdag, dus me bed uitgerold, gedouched en de tram gepakt richting WERK.
Zaterdag dus gewerkt, van 10:30 - 15:00 en van 18:00 - 22:00, en gister (zondag) precies hetzelfde.
Ga nu elk weekend daar werken (vrijdagavond, zaterdag en zondag), en omdat het restaurant pas 1,5 week geleden is geopend, is het nu nog vrij rustig, dus op het moment dat het drukker wordt ga ik ook doordeweeks werken.
Als het goed is start ik morgen ook met werken in het hostel, voor gratis accomodatie!
Ondertussen al een groepje NL'ers (voornamelijk meiden) ontmoet hier in het hostel, allemaal erg gezellig, en ook al paar keer wezen stappen met The Dutchies!
Afgelopen donderdag met de groep naar de Premiere van Sherlock Holmes : A Game Of Shadows geweest (erg leuk!)
Voor de rest maar weer kijken wat de rest van de week brengt, en vrijdag dus weer werken in het restaurant.
Iedereen weer bedankt voor alle reacties, ik lees alles, maar antwoord helaas niet alles :)
(de tijd dat ik op internet zit, doe ik 16 dingen tegelijk, en heb ik dus weinig tijd!)
Dit was het weer voor nu, tot snel!
Rick.
09 Januari 2012 - 05:52
Loekie:
Geniet jij maar lekker daar! gefelici met weer het vinden van een job!
doe je best! -
09 Januari 2012 - 06:37
Miriam:
Geen tijd.........? Je hebt een jaar !
Geniet van alles. XX -
09 Januari 2012 - 07:36
Opa:
Wat bedoel je geen tijd,ik dacht dat je met vakantie was ? Maar je doet het geweldig jongen vervelen kan altijd nog.Wat een keuze in werk,
dit is wel genieten he.
Liefs ook van oma xx -
09 Januari 2012 - 09:35
Mario:
Keuze uit een groep meiden, nee hoor gewoon met de hele groep op stap. Wel makkelijk als je later dit jaar weer thuis bent, zo'n "kok" in huis. -
09 Januari 2012 - 12:23
Bernadet:
Hey vriend! Goed om te horen dat je nu alweer twéé deeltijdbanen hebt. Jij werkt tenminste nog, hier staken de schoonmakers weer eens. En wie weet, kun je bij die 2e werkgever weer erg goedkoop avondeten! Hier t weekend meegeleefd met het EK Schaatsen in Budapest: Sven tóch weer kampioen en Wüst brons achter Pechstein(2, bijna 40 jaar!) en die spriet uit Tsjechie. Voor de rest geen schokkende feiten, de dijken staan er nog en geven veel discussie; als ook de sluier (over de hoed!) van onze Queen bij haar staatsbezoek in ABU DHABI (Ver Emiraten) door..... de PVV. Geen nieuws dus eigenlijk! Veel s6 morgen/zo op je 1e werkdag - je weet waarvoor je het doet: er gaat niets boven een eigen bed! Liefs, kus, knuffels -
09 Januari 2012 - 13:27
Koos En Piet:
Hoi Rick,
Lekker dat je werk hebt en geniet ook maar van het uitgaan moet ook kunnen hoor.
Liefs de Rosjes -
10 Januari 2012 - 11:26
Ruud De Winter.:
Hoi Rich onwijs dat je weer werk gevonden hebt en wel in een restaurant je weet nooit wat je tegen komt.
Bij de Blokkers gaat nog alles zoals vanouds en er wordt nog steeds over je gekletst, dus je bent echt nog niet vergeten. Succes voor de komende week. Groeten Ruud. -
10 Januari 2012 - 18:51
Hans:
Howdy alone! goed om te lezen dat er weer gewerkt wordt, was al van plan om je uitkering te laten stoppen door Rutte! Lijkt me wel leuk in een restaurant, allemaal gezellige mensen die een avondje uit zijn en dan jouw bijdrage daaraan..... top! Kijk je wel uit met the Dutchies, klinkt wel gezellig. Heb je nog wel tijd om te genieten van Melbourne en van de cultuur daar? vast wel. Hier weinig bijzonders, de dijken hebben het gehouden! Bij Ajax-AZ alleen maar kinderen en dus geen vrouwen, dit i.v.m. discriminatie, moet al niet gekker worden. Maar 50.000 kinderen kunnen ook flink tekeer gaan, moet er niet aan denken, vond vroeger jou en Yorik soms al knap irritant! Nu, de ballen maar weer, tot volgende keer!