Laatste weekje Melbourne!
Door: Rick
Blijf op de hoogte en volg Rick
05 Februari 2012 | Australië, Melbourne
Het is alweer een tijdje geleden sinds de laatste update, maar ik leef nog gewoon!
Tijd gaat snel hier, en ondertussen alweer in de laatste week in Melbourne beland, ik vertrek a.s. zaterdag met de bus vanuit Melbourne, om vervolgens naar Adelaide te gaan, en vanaf daar de trein naar Perth (Western Australia) te gaan.
Vanaf daar zal ik samen met een Nederlandse jongen die ik hier heb ontmoet samen gaan reizen, langs de hele west kust.
Heb de afgelopen tijd in Melbourne gewoon gewerkt in de keuken in het weekend, en doordeweeks (3x in de week) nachtdienst in het hostel.
Voor de rest gaat het allemaal nog goed, heb nu ondertussen wel het meeste van Melbourne al gezien, dus het is maar goed dat ik verder ga reizen!
Hier geen last van sneeuwoverlast, openbaar vervoer wat niet rijd, kou of andere dingen. Op dit moment is een koude dag in Melbourne rond de 20 graden, en dan regent het ook nog. Erg vervelend dus...
Dit is dus voorlopig de laatste post, heb op dit moment geen idee wanneer ik weer iets kan plaatsen zodra ik uit Melbourne ben.
Ook niet echt veel nieuwe foto's, dus nieuwe foto's volgen nog zodra ik de Westkust ga doen.
Sterkte in de kou, en tot snel!
Rick
05 Februari 2012 - 08:57
Ingrid:
Hey Ricky,
Je gaat weer een nieuw avontuur tegemoed. Je hebt in ieder geval veel te vertellen als je terug bent. Hier inderdaad erg koud, misschien komt er wel een elfstedentocht. Dus dat heb je goed gedaan om deze winter te gaan!
We missen je wel hier! Maar geniet van je ervaring en het mooie land!
dikke kus! -
05 Februari 2012 - 09:27
Miriam:
Je hebt het toch maar mooi voor elkaar vriend. Laatste weekje in het nu zo bekende hostel en dan op naar het volgende avontuur met Bart. We gaan vanmiddag de schaatsen onderbinden in Purmerend, de koek en zopie tent staat ook al klaar. Pap en Hans zijn naar Ajax, verkleed als Michelin mannetjes tegen de kou ( ze lijken wel gek ) Een goede reis en ik "spreek"je deze week nog op Skype. Kus. -
05 Februari 2012 - 14:29
Hans:
Hoi Rick, Zo, even mijn frustratie van me afschrijven, wat een KUT club dat Ajax, totaal geen beleving en enige inzet getoond vandaag en dus terecht op je klote krijgen van Utreg. Zware tijden in de Arena. Nu staat iedereen "gezellig"op het ijs, nou, ik effe niet! Wel spannend je plannen, ben heel benieuwd hoe je dit weer gaat ervaren. Nog een paar dagen werken en wat geld verdienen ( en houen, haha). Zullen we ruilen van weer? totaal nederland in de stress en vanavond de rayonhoofden bij elkaar, nou ik ken nog wel een paar hoofden die bij elkaar moeten komen..... Ga je goed, heel veel plezier en laat wat weten als het kan, de ballen, hans -
05 Februari 2012 - 18:28
Koos En Piet:
Hoi Rick,
Ga maar weer lekker verder reizen, je hebt het weer verdient, geniet er lekker van.
Nou wij zitten lekker in de sneeuw, ook leuk hoor.
Lieve gr. de Rosjes -
06 Februari 2012 - 09:59
Mario:
Hallo vriend,
Mooi dat nieuwe hoofdstuk van je reis die je te wachten staat. "Even" reizen tussen Melbourne en Perth (3 dagen met bus en trein) en dan met de auto on route. Hoop dat er een goede klik is met Bart en dat jullie samen mooie dingen gaan zien.
Wat Ajax betreft, Frank de Boer heeft een aanbod van een grote club uit Nederland afgeslagen. Hij kon naar de NS omdat hij alles weet van "verkeerde wissels"'.
Verder bereid ik me voor op de grote tocht. Ik zorg dat ik genoeg drank en voedsel in huis heb om het allemaal op televisie bij de kachel te kunnen volgen.
Groet Pappa. -
06 Februari 2012 - 20:36
Bernadet:
Hi Rick! Inderdaad: 'Iet geht on' . 15 jaar geleden 'De lêste tocht waard ferriden op 4 jannewaris 1997. Yn dat jier waard de tocht by de mânlju wûn troch Henk Angenent en by de froulju troch Klazina Seinstra' En daar staat dus dat op 4 jan de tocht werd gewonnen door Henk bij de mannen en Klazina bij de vrouwen. Nederland raakt in de koorts van de Tocht der tochten. Vanavond vriest t weer tussen 12 en 18 graden. Man het is echt ongekend. Vandaag overdag dus strak blauw - echt gaaf en echt winter. Jammer dat ik nou weer in zo'n scheur moet rijden. Mijn knie dik ingetaped en voor mij dus helemaal over en uit, schaatsen. Maar heb weer eens geschaatst en ga ook zéker de volgende kans weer benutten. Wat leuk! OmaNet kwam even sfeerproeven op het ijs en zat voor 3u aan de Gluhwein. Was gezellig, samen met je ouwelui en Niels en Diana natuurlijk vloeiend voor ons uit! Ook hier wordt be/geleefd. Lieve vriend, geniet van je reis, van de kansen en je nieuwe vriendschap. BigHug, we houden je op de hoogte! XX -
09 Februari 2012 - 20:30
Oma:
Hoi Rick,
nog even voor je verder reist een berichtje,voorlopig kan het misschien niet meer.Fijn om je nog even gesproken en "gezien"te hebben zondag op Skyp.Ga maar lekker genieten van deze mooie bus en trein reis en natuurlijk veel foto`s maken.
Als het klikt met Bart is samen toch ook wel gezellig,veel plezier en doe voorzichtig.Liefs xx ook van opa.