Laatste post vanuit Melbourne!
Door: Rick
Blijf op de hoogte en volg Rick
11 Februari 2012 | Australië, Melbourne
Toch nog even de mogelijkheid gevonden om nog 1 laatste post vanuit Melbourne te plaatsen!
De backpack staat alweer ingepakt en wel in de hoek van de kamer, en heb net me bed al afgehaald, helemaal klaar voor vertrek dus!
Over anderhalf uur vertrekt me bus richting Adelaide, die op zondag ochtend lokale tijd 06.00 zal aankomen, heb daar dan bijna de hele dag de tijd om een beetje rond te kijken etc.
Vervolgens vertrekt de trein vanuit Adelaide om 18:40, om vervolgens aan te komen in Perth op Dinsdag ochtend!
Alles voor de rest geregeld, inkopen gedaan, alles weer gewassen en nu dus ook nog even snel het reisblog bijgewerkt.
Dinsdag ontmoet ik Bart in Perth bij het station, en het plan is om 2 dagen in Perth te slapen bij een neef van hem, en dan gaan we daarna langzaam maar zeker vertrekken en de Westkust langs!
Na bijna 2 maanden in Melbourne te hebben gezeten (time flies) gaan we dus verder, en ik moet zeggen dat ik me hier hebt vermaakt! Veel nieuwe vrienden gemaakt, veel nieuwe ervaringen op gedaan, en helaas ook veel geld uit gegeven (ach ja!) :-)
En hoewel ik niet het "maximale spaarbedrag" heb opgespaard, heb ik toch nog een aardig bedrag om de reis langs de westkust te beginnen, en dan zien we daarna wel weer hoe of wat we verder gaan doen. Het plan op dit moment is om opnieuw werk te gaan zoeken in Darwin (Northern Territory, grote stad helemaal in het noorden). Maar dat kan dus net zo makkelijk ook nog veranderen, daarvoor zijn we namelijk backpackers :)
Veel nieuwe foto's heb ik op dit moment nog niet, maar die zullen gauw gaan volgen zodra ik dinsdag op pad ga. Wanneer ik opnieuw weer wat kan plaatsen heb ik zelf ook geen idee van, hangt er allemaal van af wanneer ik ergens een computer vind in een redelijk grote plaats!
Dit was het voor nu, veel schaatsplezier!
Rick
11 Februari 2012 - 08:41
Miriam:
Je hebt het weer prima voor elkaar. Alles goed geregeld, zelfs nog naar de kapper geweest!! Maak je niet te druk om de geldzaken, op droog brood kom je een heel eind hoor.......
Ga vooral genieten. Goede reis.
Liefs van ons. -
11 Februari 2012 - 12:50
Luuk:
Schaatsplezier jaa^^ Dankje :3 jij veel zwemplezier! (:
Grz,
Luuk -
13 Februari 2012 - 12:44
Koos En Piet:
Nou Rick weer veel plezier gewenst,
geniet er maar lekker van, wij hebben ook genoten van het mooie winterweer hier.
En ook maar weer succes met werk zoeken, ga eerst maar genieten van de westkust.
Lieve gr. vanuit Oostzaan de Rosjes -
14 Februari 2012 - 07:47
Irma En Maarten:
goede reis, we lezen je verhalen regelmatig het lijkt wel of de hele jeugd van het ceder overseas is. -
14 Februari 2012 - 15:39
Marianne Wijnands:
No worries Rick,
Hoi Rick, ja op de Ceder volg ook ik je verhalen met veel plezier en wat een organisatietalenten lees ik bij jou! Werken, reis plannen, persoonlijk onderhoud, financiele administratie, sociale contacten, verhalen schrijven en ondertussen ook nog gewoon ontzettend van je avontuur genieten. Wat doe je het super allemaal, het haalt bij ons best veel herinneringen boven, wanneer ik je prachtige foto's zie. Dank voor je reisverslagen en ik wens je een goede reis!